Termeni și condiții 

1. Obligaţii  generale

Vizitarea sau contactarea utilizând site-ul www.phoenixtapes.ro indiferent de mijloace (online, telefonic, email, etc) atrage automat acceptarea termenilor şi condiţiilor enunţate mai jos. Acest site este administrat de către compania SC PHOENIX INVEST SRL, care va fi denumită în continuare furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă şi cumpără produse prin intermediul site-ului www.phoenixtapes.ro, va fi denumită în continuare Beneficiar.

2. Conţinutul site-ului

Firma SC PHOENIX INVEST SRL îşi rezervă dreptul de a aduce modificări sau a actualiza conţinutul acestui site fără un anunţ în prealabil. Totalitatea conţinutului site-ului www.phoenixtapes.ro este proprietatea SC PHOENIX INVEST SRL şi este apărat de legislaţia în vigoare pentru protecţia drepturilor de autor. Utilizarea fără acordul SC PHOENIX INVEST SRL, a oricăror elemente din conţinutul site-ului, se pedepseşte conform legilor aflate în vigoare (fie administrativ, fie civil, fie penal). Orice încălcare a drepturilor de autor, care poate aduce un prejudiciu site-ului www.phoenixtapes.ro poate fi semnalată la adresa de email: office@bkup.phoenixtapes.ro.

3. Responsabilităţi

SC PHOENIX INVEST SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru modul şi scopul în care sunt utilizate produsele cumpărate de pe site, însă descurajează utilizarea lor încălcând legea sau normele de etice şi morale. Beneficiarul deţine toată responsabilitatea utilizării produselor cumpărate de la SC PHOENIX INVEST SRL.
Toate informaţiile (fotografii, descriere, accesorii etc.) referitoare la produsele conţinute de www.phoenixtapes.ro au titlu informativ, în consecinţă produsele livrate pot fi diferite (în orice fel), fără a fi necesară o notificare prealabilă. SC PHOENIX INVEST SRL face tot posibilul ca toate produsele livrate să corespundă cât mai mult cu descrierile de pe site. Totuşi, în cazul în care descrierea sau unele caracteristici ale produsului au fost prezentate eronat, iar livrarea nu a fost încă făcută, furnizorul îşi rezervă dreptul să anuleze livrarea produsului respectiv anunţând în cel mai scurt timp beneficiarul despre eroarea produsă. Furnizorului are obligaţia de a restitui, în cazul nelivrarii sau livrării necorespunzătoare, valoarea produselor încasate de la beneficiarul respectiv. Cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate beneficiarului din cauza nelivrarii sau livrării necorespunzătoare a produsului nu constituie răspunderea furnizorului.

4. Politica de confidenţialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC PHOENIX INVEST SRL se obligă să administreze în condiţii de siguranţă şi doar în scopurile specificate, datele personale furnizate de către clienţi. scopul colectarea datelor personale se face în scopul de a onora comenzile (eliberarea facturilor, certificatelor de garanţie şi expedierea produselor), publicitate (newslatter) şi de a realiza unele statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite clienţilor.
O parte din informaţii vor fi furnizate firmei de curierat pentru a face posibilă livrarea coletelor. Toate informaţiile colectate de către, SC PHOENIX INVEST SRL în scop de marketing nu vor fi dezvăluite către terţe părţi.
Toate informaţiile cu caracter personal sunt colectate de către SC PHOENIX INVEST SRL numai în condiţiile în care acestea au fost furnizate de către client. Aceste date sunt necesare pentru procesarea şi finalizarea comenzilor de către SC PHOENIX INVEST SRL.
Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Clientul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale şi să solicitate ştergerea acestora. Exercitarea acestor drepturi este posibilă printr-o cerere scrisă (să conţină data şi semnătura) la sediul firmei Drumul Gilaului, nr.5N, etaj 1, cam 1+2, Sector 4, Bucureşti sau un e-mail la adresa office@bkup.phoenixtapes.ro.
Pierderile de informaţii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului care găzduieşte site-ul www.phoenixtapes.ro sau acţiunilor unor terţe persoane nu sunt în responsabilitatea SC PHOENIX INVEST SRL

5. Conformitate şi garanţie

Produselor comandate de pe www.phoenixtapes.ro au garanţie de 12-24 luni în funcţie de caz. Produsele comandate de pe www.phoenixtapes.ro vor fi însoţite de certificat de garanţie. Termenul de garanţie începe din momentul în care factura este emisa. În cazul în care un produs se defectează în conditii de utilizare normale şi acest lucru se intampla în perioada garanţiei produsul este fie reparat, fie înlocuit. Certificatul de garanţie conţine detaliat condiţiile de garanţie precum şi procedura în cazul defecţiunilor apărute în procesul de fabricaţie. Dacă apare imposibilitatea înlocuirii unui produs defect clientul poate solicita restituirea sumei încasate de către furnizor sau poate cumpăra produse din magazin de aceeaşi valoare. Valoarea maximă a obligaţiilor furnizorului, în cazul imposibilităţii reparării sau înlocuirii produsului, este valoarea sumei încasate de către furnizor de la respectivul client, pentru acel produs.
Toate produsele comercializate pe www.phoenixtapes.ro sunt originale, noi şi se livrează împreună cu certificatul de garanţie, certificat de conformitate, instrucţiuni de utilizare şi documentaţie tehnică.

6. Preţuri, plata, promoţii şi comenzi speciale

Preţul fiecărui produs este cel afişat pe site. La ridicarea coletului clientul trebuie să achite şi cheltuielile de transport ale produsului/produselor.
Plata se poate face în două moduri: fie prin ordin de plată , fie ramburs la primirea coletului către firmă de curierat (de la care veţi primi chitanţă)
Promoţiile prezente pe site sunt valabile în perioada menţionată pentru fiecare în parte şi în limita stocului disponibil. În cazul în care nu este menţionată durata promoţiei acesteia i se aplică regulă „în limita stocului disponibil”.
Sunt anumite situaţii în care anumite produse pot fi aduse doar la comandă. În aceste situaţii, pentru a putea fi livrată comandă este necesar un avans sau plată integrală a produsului. Acest tip de comandă specială nu poate fi refuzată ulterior. Refuzarea sau neridicarea unei comenzi speciale în termen de 14 zile de la instiintarea clientului ca livrarea poate fi făcută atrage anularea acesteia şi reţinerea avansului de către SC PHOENIX INVEST SRL .
Produsele încadrate în categoria” comenzi speciale” nu pot fi returnate.

7. Suport tehnic şi consultanţă de specialitate

Suportul tehnic este asigurat de către consultanţii SC PHOENIX INVEST SRL în limita resurselor disponibile prin telefon sau prin email. Suportul tehnic constă în ajutorul oferit pentru identificarea produselor din punct de vedere al specificaţiilor acestora.

8. Livrarea comenzilor

Toate produsele cumpărate de pe site-ul www.phoenixtapes.ro pot fi livrate pe întreg teritoriul României prin curier.
Termenul de livrare este de 48 ore, de la data preluării comenzii. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voinţa furnizorului. Veţi fi înstiinţaţi dacă un produs nu mai este pe stoc. Produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil. Dacă produsele nu sunt în stoc sau comandă este foarte mare termenul de livrare poate creşte până la 30 de zile.

9. Modalităţi de retur

Potrivit Ordonanţei de Urgenţă Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, consumatorul are dreptul să notifice în scris compania că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 15 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produselor de către client.
În cazul în care SC PHOENIX INVEST SRL , livrează un produs greşit sau un produs defect clientul are obligaţia de a anunţa şi a returna produsul în 48h de la data primirii. În acest caz cheltuielile de transport vor fi suportate de către SC PHOENIX INVEST SRL.
Returnarea produselor se face trimiţând o solicitare scrisă la adresa de e-mail office@bkup.phoenixtapes.ro care trebuie să conţină: Nume, Prenume, Telefon, Email, Număr Factură, Data Facturii, Produs (e), Motivul Returnării, Soluţia Aleasă (înlocuire produs/banii înapoi) Bancă şi Contul IBAN în cazul solicitării contravalorii. Numai cererile scrise vor fi luate în considerare.
Returul produselor se face cu aceeasi firmă de curier rapid cu care a fost livrat. Toate produsele trebuie să fie în cutii, cu etichetele originale, fără urme de folosire, în forma originală pentru a putea fi returnate. Produsele care prezintă modificări fizice, tăieturi, zgârieturi, arsuri etc. , nu sunt acceptate pentru returnare. Alături de produsul returnat în colet trebuie să se afle şi o copie a facturii.
Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile calendaristice, iar cheltuielile de retur vor fi suportate de către client.

10. Tentativa de fraudă

Orice tentativă de acces neautorizat a serverului, bazelor de date, datelor personale sau a conţinutului site-ului www.phoenixtapes.ro va fi raportată către autorităţile competente şi va face obiectul unei plângeri penale.

11. Litigii

Toate litigiile care pot apărea între beneficiar şi furnizor vor fi rezolvate pe cale amiabilă. Pentru orice problemă care poate fi considerată litigiu apelaţi numărul 0729 012 783, de luni până vineri între 09:00 şi 17:30. În cazul în care rezolvarea conflictului nu este posibilă pe cale amiabilă, competenţa revine Instanţelor de Judecată Române, de pe raza municipiului Bucureşti.
Prin vizitarea şi comandarea de produse prin orice mijloc (comanda online folosind formularele de contact de pe site, telefonic, email, etc), clientul confirma că a citit şi acceptat termenii şi condiţiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către client pentru informare implică totodată acceptarea necondiţionată a acestor termeni şi condiţii. În cazul în care nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii, vă rugăm să părăsiţi acest site.