Despre Phoenix Invest

Phoenix Invest este o companie cu o vastă experiență în domeniul materialelor adezive, care oferă servicii complete și de înaltă calitate clienților săi.

Compania a fost fondată în anul 2005, iar în scurt timp a reușit să se impună pe piața românească ca unul dintre cei mai importanți distribuitori de benzi adezive.

Unul dintre punctele forte ale companiei este consultanța specializată oferită clienților, prin intermediul căreia aceștia pot primi sfaturi utile și eficiente pentru alegerea celor mai potrivite produse pentru nevoile lor.

Echipa de specialiști Phoenix Invest are o experiență vastă în industria materialelor adezive și este pregătită să ofere consultanță pentru o gamă largă de aplicații, de la industria publicitara și industria lemnului, la industria auto și multe altele.

Echipa Phoenix Invest

Din 2018, compania a fost preluată de o nouă echipă de management, formată din tineri dinamici și dedicați, care sunt foarte conștienți de schimbările din piață și sunt pregătiți să se adapteze rapid și eficient. Acești noi lideri sunt determinați să continue tradiția de succes a companiei și să își îmbunătățească permanent operațiunile.

Alexandru

Echipa Phoenix Invest Alexandru

Cristian

Cristian echipa phoenix invest

Andreea

Andreea SSM PSI Phoenix Invest.

Ramona

Ramona echipa Phoenix Invest

Roxana

Roxana echipa Phoenix Invest
Iulian echipa Phoenix Invest

Iulian

Monica 1

Monica

Ionel

Ionel